Grundejerforeningen
Skæring Sandager Øst

 
  Forside
Tilbage
 

Nyhedsbrev

   
30/12 2000

Ski- og Wellness center i Skæring

Et firma ved navn Sneland Holding ApS har søgt Århus Kommune om tilladelse til opførelse af et Ski- og Wellness center i Skæring.

Placeringen er mellem Skæring Egager og Svinbo Skoven.

Der er søgt tilladelse til at bygge ialt 107.500 etagekvadratmeter. Disse kvadratmeter skal bruges til 1.000 ferielejligheder, hotel, wellness center, indendørs skiløjpe, indendørs badeland mm.

Skiløjpen er planlagt til at være 300 meter lang, og et gæt på højden må blive ca 45-50 meter.
Lalandia har i Billund søgt om at bygge en indendørs skiløjpe, den bygning bliver 50 meter høj, hvis Skæring skibakken skal være konkurrencedygtig, skal den vel være lige så høj.

Ser man på besøgstal i andre feriecentre, så er der over 900 gæster pr. ferielejlighed pr. år. Dvs, at målet i Skæring må være 8-900.000 besøgende pr. år.

Se sammenfatning og tegninger her (pdf).

Sammen med andre mulige projekter, er Ski- og Wellness center i Skæring beskrevet i et case hæfte (side 22 – 27), der kan downloades på nedenstående link
http://www.aarhuskommune.dk/..../forslag_til_planstrategi_2008

Derudover er det på hjemmesiden beskrevet, hvordan man kan gøre indsigelse, såfremt man måtte ønske det.

Indsigelser tælles i antal. Dvs. grundejerforeningen vil tælle som en indsigelse. Så hvis I eventuelt skulle være imod planen, så gælder det om, at I HVER ISÆR skriver en indsigelse. Ens kopier af indsigelser bliver af kommunen betragtet som EN indsigelse, dvs. indsigelser bør være individuelle.

Indsigelser skal være Århus Kommune ihænde senest den 2. november 2007

Bestyrelsen